top of page
IMG_3232.jpeg
Ceremonie Ongewenst Kinderloos

'Ongewenst Kinderloos' is een ceremonie die ik zorgvuldig heb opgezet voor vrouwen die behoefte hebben om samen te komen en deze onvervulde wens een plek willen geven. 

Kinderloosheid is een beladen onderwerp; je rouwt om een wens die niet is uitgekomen en daarmee heeft jouw leven een hele andere wending & invulling gekregen. Niet beter of slechter, wél anders dan je voor ogen had.

Ben jij een vrouw die ongewenst kinderloos is? Zit je middenin het proces om deze wens los te laten? Of heb je er vrede mee, alleen op sommige momenten is de confrontatie groot en doet het even pijn? Of misschien ben je wel toe aan definitief afscheid nemen van die onvervulde wens? 

 

Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de kleinschalige ceremonie (max 8). Je gaat aan de slag met een thuisopdracht en tijdens de ceremonie maak je kennis met Systemisch werk en rituelen uit het Sjamanisme. Er is ook aandacht voor ieders ervaring. 

We dragen samen de leegte van wat niet mocht zijn en de daarbij komende gevoelens... de weg naar heling. Daarnaast eren we hetgeen je wilt loslaten en hetgeen wat er wél is. 

     De ceremonie brengt harmonie op individueel niveau, in het familieveld en in het collectief. 

Nieuwe ceremonies zullen begin 2023 worden gepland. 

Heb je vragen of wil je je opgeven? Mail dan naar praktijkdebinnenwereld@gmail.com of vul het contactformulier hieronder in.

"When women support each other, incredible things happen"

Begin 2023 komen er nieuwe data. 

Meld je aan voor de ceremonie.

Bedankt voor het aanmelden! Meer informatie ontvangt u via de mail.

...

... recensies van deelnemers volgen nog...
bottom of page