top of page
Ontmoet jouw Innerlijk Kind

'Ontmoet jouw Innerlijk Kind' is een kleinschalige workshop die ik heb samengesteld om een kijkje te nemen in jouw binnenwereld. Daar waar je van kleins af aan pijnlijke ervaringen hebt opgeslagen, die je je niet meer bewust herinnert. 

Ieder van ons draagt een innerlijk kind in zich, die onbedoeld, kwetsuren heeft opgelopen. Vaak gebeurt dat wanneer onze primaire opvoeders ons niet tegemoet zijn gekomen in de emotionele behoeften van 'de kleine ik', waardoor we ons verlaten, eenzaam, niet erkend, niet gehoord of niet gezien hebben gevoeld of zelfs niet geliefd of ongewenst. 

"The person.. in the grip of an old distress says things that are not pertinent, does things that don't work, fails to cope with the situation, and endures terrible feelings that have nothing to do with the present" - Harvey Jackins

Wanneer het innerlijk kind in je structureel tekorten heeft opgedaan, dan neemt het zichzelf in bescherming door zich aan te passen, door een bepaalde houding aan te nemen, door zichzelf te verdoven en raakt het steeds meer verwijderd van zijn of haar puurheid. De authentieke ik. 

Als je als volwassene terugblikt, dan kun je beredeneren en begrijpen hoe bepaalde situaties zijn geweest en waarom er op bepaalde manieren is gehandeld. Echter, dat doet niet af aan de gevoelsbeleving die je als kind hebt ervaren, onbewust (belemmerende) gedachten & overtuigingen hebt ontwikkeld en je daar nu nog naar leeft. 

We kunnen het verleden niet veranderen, maar we kunnen ons bewustzijn wel vergroten en reparatiewerk doen. Tijdens de workshop laten we het innerlijk kind aan het woord en geven we het de aandacht, erkenning & liefde die het verdient zodat er weer volop ruimte ontstaat voor de authentieke zelf. 

AANMELDFORMULIER: 

 

Ontmoet jouw Innerlijk Kind

 

  • Nieuwe data in 2024  

Bedankt voor het aanmelden! Meer informatie ontvangt u via de mail.

Deelnemers zeggen...

"De workshop was zo goed opgebouwd en bracht mij bij mijn gekwetste kind. Dit was intens, maar hierdoor kon ik de pijn en gevoel van gemis meer relativeren. Ook is het aanzet geweest om beetje bij beetje te helen zodat ik in de toekomst met meer warmte en innerlijke vrede kan zijn. En zijn wie ik wil zijn.
 
Verena kon bij alle deelnemers tot de essentie komen vanuit haar kwetsbaarheid en zorgzaamheid. Een geweldige ervaring om gevoelige puntjes vanuit het verleden te transformeren. Nogmaals bedankt hiervoor Verena" - Antoinette 
bottom of page