top of page
achtergrond website.png

Praktische Informatie

wit.png

Over mij

Naast de studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heb ik naar vele landen mogen afreizen in de functie van purser bij KLM. Het reizen, de verschillende culturen en de gesprekken met passagiers en crew hebben mijn leven enorm verrijkt. 

Codependentie en alles wat ermee samenhangt is bekend terrein voor me. De weg naar herstel is eenzaam en zwaar geweest totdat ik met gelijkgestemden in aanraking kwam. Naarmate ik oude strategieën en patronen leerde doorbreken, groeide de wens om anderen te helpen en bekendheid te geven aan deze problematiek.

Ik heb de opleiding Beroepscoach Practitioner gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Deze opleiding is erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Ik ben geregistreerd bij de NOBCO. 

Aansluitend heb ik de counselor opleiding gevolgd gericht op codependentie en relatieverslaving bij het Counselling Center Changes in Amsterdam. 

wit.png

Vertrouwelijkheid

Mijn begeleiding is vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim. Hetgeen tijdens de sessies wordt besproken blijft tussen cliënt en behandelaar. Wanneer er een derde partij betrokken is, zoals een werkgever, dan zal er over de inhoud van de sessies aan deze derde partij geen mededeling worden gedaan. 

wit.png

Locatie 

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Amsterdam Zuid. Mocht de situatie erom vragen, dan kan de sessie ook online plaatsvinden.

wit.png

Tarieven en vergoedingen

De kosten voor het behandeltraject bedragen €475 en kunnen in één of meerdere betalingen worden overgemaakt. 

De losse sessies bedragen €110 en worden per sessie afgerekend.

 

Coaching wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraars. Wel bestaat de mogelijkheid om via de werkgever een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen.

De meeste werkgevers stellen een ontwikkel- of opleidingsbudget voor hun medewerkers beschikbaar.

Omdat je met coaching werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, en jouw werkgever er ook baat bij heeft als jij je 'lekker in je vel' voelt, kan dit dus ook vanuit dit budget betaald worden. 

wit.png

Betalingen, wijzigingen en annuleringen

Elke sessie kan na afloop digitaal of contant worden betaald. Je ontvangt een digitaal factuur. 

 

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden geannuleerd of gewijzigd, telefonisch of per mail. Wanneer je later dan binnen deze termijn annuleert, zullen de kosten voor de geplande sessie helaas in rekening worden gebracht. 

IMG-4055.jpg
bottom of page