top of page
IMG_3977_edited_edited.jpg
Individuele Sessies

Ik bied zowel losse sessies aan als een pakket van 5 sessies. Losse sessies zijn geschikt als je reeds aan codependentie gewerkt hebt en merkt dat je in bepaalde situaties de wens hebt om te 'finetunen'. Een pakket is raadzaam wanneer je wilt beginnen met het werken aan codependentie-gerelateerde problematiek. Strategieen, patronen en gedrag die je al lang met je meedraagt hebben tijd nodig om doorbroken te worden. 

Het traject begint met een korte (kosteloze) telefonische kennismaking waarin we bepalen of mijn aanbod sluit bij jouw vraagstuk. Als dit het geval is, gaan we in de eerste sessie je hulpvraag uitdiepen tot een concreet doel van de behandeling. Met vertrouwen in jouw kennis en vaardigheden sluit ik aan bij jouw proces. We sluiten af met een (kosteloze) telefonisch nazorggesprek. De minimale duur is 3 maanden. 

In de sessies stel ik je verdiepende vragen en zetten we technieken in ter ondersteuning van je proces. Steeds een laagje dieper. 

Tussen de sessies door krijg je oefeningen mee, reflecteer je en ga je zelf aan het werk om de technieken toe te passen in situaties in jouw dagelijks leven. Daar kom je immers de uitdagingen tegen. 

Mijn begeleiding is 'integratief', wat inhoudt dat we vanuit verschillende perspectieven onderzoeken waar jij tegenaan loopt en hoe jouw gevoelens, gedachten en gedrag in overeenstemming met elkaar kunnen worden gebracht.Ook bekijken we de rol van lichamelijke, sociale en spirituele aspecten, die kunnen samenhangen met jouw hulpvraag. 

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Amsterdam of, als de situatie ernaar vraagt, via videobellen.

 

De kosten per sessie bedragen €110. 

De kosten voor een pakket van 5 sessies zijn €475.

Alle prijzen zijn vrijgesteld van btw.  

Een sessie duurt 75 minuten en ik hou rekening met een maximale uitloop naar 1,5 uur. 

bottom of page